Waarom een auto huren bij Huureenauto.nl?

  • 100% kilometervrij
  • Altijd all-risk verzekerd
  • Eigen risico bescherming mogelijk
  • Kosteloos annuleren
  • Hoge klantwaardering
  • Snelle service
Home > Zuid Holland > Rotterdam

Auto huren in Rotterdam

De beste deals voor autoverhuur in Rotterdam

 

Wilt u een auto huren in Rotterdam? Bij huureenauto.nl bent u aan het juiste adres. Van een luxe auto huren tot een goedkope auto huren, van auto huren voor vakantie tot auto huren voor 1 dag, alles is mogelijk. Wij werken samen met alleen BOVAG erkende autoverhuurbedrijven in Rotterdam, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en service!

Waarom huren bij Huureenauto.nl?

Bij Huureenauto.nl is een auto huren kilometervrij! U betaalt dus niks extra’s per gereden kilometer. Daarnaast bent u altijd all-risk verzekerd, en kunt tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dat noemen wij zorgeloze autohuur, ook in Rotterdam! Dus wilt u een auto huren in Rotterdam? Zoekt u hiernaast met het zoekformulier naar ons actuele aanbod.

Met een huurauto naar Rotterdam

Shoppen & parkeren

Het centrum van Rotterdam kent een groot winkelgebied, met natuurlijk de Koopgoot en de Lijnbaan. Parkeren in Rotterdam kunt het beste doen in 1 van de vele parkeergarages. Dat is voor u vaak goedkoper dan op straat. Houdt u er alleen in het weekeind rekening mee dat garages in het centrum overvol zijn. Rotterdam heeft 25 parkeergarages. Het parkeer-info-systeem vertelt u waar u het beste kunt parkeren.

Uitstapjes

Een leuk uitstapje met kinderen is Diergaarde Blijdorp. Met de auto rijdt u vanuit Rotterdam ook zo naar het nationaal park de ‘Biesbosch’. Zin in een dagje strand? Binnen 3 kwartier staat u met uw voeten in het zand van Scheveningen.