Zorgeloos onderweg

Huureenauto.nl wilt u natuurlijk zorgeloos op pad sturen. Daarom informeren wij u graag over onderstaande voordelen als u kiest voor Huureenauto.nl. 

Kilometervrij rijden

Wanneer u bij Huureenauto.nl een auto huurt, dan hoeft u zich nooit meer zorgen te maken of u een kilometer teveel rijdt ja of nee. U rijdt namelijk 100% kilometervrij. Niet voor elke extra gereden kilometer betalen: dat is zorgeloos rijden voor u!

Kosteloos annuleren en wijzigen

Tot 48 uur voor aanvang van de huurperiode kunt u kosteloos annuleren of wijzigen. Zo kunt u snel boeken om zeker te zijn van beschikbaarheid, zonder dat u risico loopt wanneer er iets verandert of zelfs de gehele boeking niet doorgaat. . 

Goed verzekerd

De huurprijs van Huureenauto.nl is all-in. Dit betekent dat bij uw huurprijs de WA-, casco-, diefstal-, en inzittendenverzekering inbegrepen zijn. U gaat dus goed verzekerd op pad! Er is nog wel een beperkt eigen risico, maar deze kunt u voor slechts €7,40 per dag af te kopen. 

Uitstekende klantenservice

U een goede service en kwaliteit geven vinden wij erg belangrijk. Daarom kunt u ons altijd bereiken per telefoon, e-mail of chat. Tevens bellen wij in de meeste gevallen de offertes na. Ook als er wijzigingen zijn of als er iets niet mogelijk is zorgen wij altijd dat u goed geïnformeerd wordt. Wij helpen u graag!

BOVAG verhuurders

Huureenauto.nl werkt als online autoverhuuragent alleen met BOVAG erkende verhuurders. Voor u betekent dit dat hun kwaliteit en service zich meten aan de strengste eisen en u verzekerd bent van een groot aanbod betrouwbare huurauto’s.

Extra services mogelijk!

Extra bestuurder? Navigatiesysteem? Winterbanden? Trekhaak? Natuurlijk behoren deze allemaal tot de mogelijkheid en kunt u dit gemakkelijk aangeven bij uw reservering.