Waarom een auto huren bij Huureenauto.nl?

  • 100% kilometervrij
  • Altijd all-risk verzekerd
  • Eigen risico bescherming mogelijk
  • Kosteloos annuleren
  • Hoge klantwaardering
  • Snelle service
Home > Utrecht > Utrecht

Auto huren in Utrecht

De beste deals voor autoverhuur in Utrecht

 

Wilt u een auto huren in Utrecht? Bij huureenauto.nl bent u aan het juiste adres. Van een luxe auto huren tot een goedkope auto huren, van auto huren voor vakantie tot auto huren voor 1 dag, alles is mogelijk. Wij werken samen met alleen BOVAG erkende autoverhuurbedrijven in Utrecht, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en service!

Waarom huren bij Huureenauto.nl?

Bij Huureenauto.nl is een auto huren kilometervrij! U betaalt dus niks extra’s per gereden kilometer. Daarnaast bent u altijd all-risk verzekerd, en kunt tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dat noemen wij zorgeloze autohuur, ook in Utrecht! Dus wilt u een auto huren in Utrecht? Zoekt u hiernaast met het zoekformulier naar ons actuele aanbod.

Met een huurauto naar Utrecht

Shoppen en parkeren

Wat winkelen betreft heeft Utrecht u veel te bieden. De grote merken, leuke lokale boetiekjes, in een setting van een historisch centrum. Daarnaast is het centrum compact en overzichtelijk. En bij slecht weer is er nog het overdekte winkelcentrum Hoog Catherijne. Een ideaal dagje uit. Utrecht is met de auto goed te bereiken en het beste kunt u uw auto parkeren in 1 van de 11 parkeergarages. Parkeren op straat is in Utrecht namelijk beperkt.

Uitstapjes

Utrecht ligt centraal in Nederland, dus met de auto zijn de uitstapjes vanuit de stad talloos. Voor de natuur rijdt u bijvoorbeeld zo naar de Utrechtse heuvelrug. Of naar de Loosdrechtse plassen. Met kinderen is dierenpark Amersfoort een leuke dagje uit. Maar ook Burgers’ Zoo is op rijafstand. Ook bezoekt u steden als Amsterdam, Breda of Den Bosch gemakkelijk vanuit Utrecht.