Auto huren bij Huureenauto.nl!

 

Wanneer u een auto wilt huren, heeft u een ruime keus in Nederland. Door die ruime keus wilt u wel zeker weten dat u de juiste keuze maakt. Daarom werkt Huureenauto.nl alleen met BOVAG aangesloten verhuurlocaties, zodat u de zekerheid hebt over de prijs, service en de kwaliteit. U kunt vervolgens kiezen voor het type auto, en natuurlijk voor auto huren voor 1 dag, of auto huren voor uw vakantie. Wilt u advies welke auto het beste bij u wensen past? Neemt u dan contact op met ons service team via service@huureenauto.nl of 073 890 1180.

 

Wat u moet weten bij het huren van een auto

 

Wanneer u niet in het bezit bent van een auto, of u heeft juist tijdelijk een grotere auto nodig, dan is autohuur een makkelijke optie. Het is wel goed te weten wat er bij komt kijken als u een auto huurt.

 

  • Borg. Houdt er rekening mee dat alle verhuurbedrijven een borg vragen. Dit kunt u per pin of als reservering op uw credit card betalen. U krijgt deze natuurlijk weer terug als u de auto onbeschadigd retourneert.
  • Openingstijden. Niet alle verhuurbedrijven zijn in het weekend of tijdens feestdagen geopend. Bedenk wat voor u het  handigst is bij uw reservering
  • Documenten. Als u uw auto ophaalt dient u alle juiste documenten bij u te hebben. Dit zijn uw prepaid autoverhuur voucher van Huureenauto.nl, uw rijbewijs, een geldig legitimatiebewijs (paspoort of ID-kaart), en uw credit card of pinpas (op naam van de hoofdbestuurder). Heeft u 1 van deze documenten niet bij, dan kan het autoverhuurbedrijf u de auto niet meegeven