Waarom een auto huren bij Huureenauto.nl?

  • 100% kilometervrij
  • Altijd all-risk verzekerd
  • Eigen risico bescherming mogelijk
  • Kosteloos annuleren
  • Hoge klantwaardering
  • Snelle service
Home > Overijssel > Deventer

Auto huren in Deventer

De beste deals voor autoverhuur in Deventer

 

Wilt u een auto huren in Deventer? Bij huureenauto.nl bent u aan het juiste adres. Van een luxe auto huren tot een goedkope auto huren, van auto huren voor vakantie tot auto huren voor 1 dag, alles is mogelijk. Wij werken samen met alleen BOVAG erkende autoverhuurbedrijven in Deventer, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en service!

Waarom huren bij Huureenauto.nl?

Bij Huureenauto.nl is een auto huren kilometervrij! U betaalt dus niks extra’s per gereden kilometer. Daarnaast bent u altijd all-risk verzekerd, en kunt tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dat noemen wij zorgeloze autohuur, ook in Deventer! Dus wilt u een auto huren in Deventer? Zoekt u hiernaast met het zoekformulier naar ons actuele aanbod.

Met een huurauto naar Deventer

Shoppen & parkeren

Deventer is een bezienswaardige stad met een monumentaal centrum. De historische omgeving maakt ook winkelen zeer aantrekkelijk. Vele steegjes met unieke winkels die de binnenstad een eigen karakter geven. Op straat geldt betaald parkeren, echter de tarieven zijn hoog. Als u in het centrum wilt parkeren kunt u ook kiezen voor 1 van de parkeergarages, zoals parkeergarage Centrum of Wilhelminabrug.

Uitstapjes

Houdt u van de natuur? Dan bent u met de auto vanuit Deventer zo in het nationale park ‘de Hoge Veluwe’. Ook bent u met de auto zo bij Apeldoorn, en kunt u een bezoekje brengen aan de Apenheul of Julianatoren.