Wat doen wij?

Wanneer u online op zoek bent naar een huurauto, wordt u overladen door het grote aanbod en is de juiste keuze maken een uitdaging. Daar willen wij u graag bij helpen.

Kiezen voor huureenauto.nl is kiezen voor de juiste auto tegen de juiste prijs en met de beste service. Wij brengen lokale en regionale verhuurbedrijven samen op onze website waardoor u het volledige overzicht heeft. En dat biedt u vrijheid, gemak en snelheid. En natuurlijk de zekerheid van de beste prijs.

Huureenauto.nl heeft voor iedere gelegenheid een passende personenauto of personenbus voor u beschikbaar. Bovendien huurt u bij ons 100% kilometervrij, kunt u uw eigen risico afkopen, en mag u tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Tel daar onze uitstekende klantenservice bij op, zo weet u zeker dat huureenauto.nl de plek voor u is om uw auto te huren. Geen addertjes onder het gras en geen verborgen kosten!

Hoe werkt het?

 

 • U vraagt eenvoudig online een offerte aan, of u neemt contact met Huureenauto.nl op via e-mail, telefoon of chat.
 • Vraagt u een offerte aan, dan bellen wij u terug om deze offerte met u door te nemen.
 • Als u direct reserveert of uw offerte wordt een boeking, dan gaan wij het voertuig voor u aanvragen bij het betreffende autoverhuurbedrijf.
 • U krijgt vervolgens een reserveringsbevestiging per e-mail inclusief de factuur en een betaallink voor betalen via iDeal, credit card of bank.
  • Vindt uw boeking binnen minder dan 10 dagen plaats? Dan betaalt u direct het totaal bedrag
  • Vindt uw boeking over meer dan 10 dagen plaats? Dan betaalt u 10% aan, en het restant minimaal 48 uur voor de huurperiode
 • Na betaling ontvangt u van ons per e-mail een voucher, inclusief de gegevens van het verhuurbedrijf waar u uw auto kunt ophalen. Tevens treft u in deze mail nog alle belangrijke voorwaarden aan voor het ophalen van het voertuig, leest u deze dus goed door.
 • U kunt uw auto vervolgens met voucher ophalen. Wij wensen u een goede reis!

Duidelijke voorwaarden

 

Wij begrijpen dat u meer te doen heeft dan het lezen van de algemene voorwaarden. Toch is het zeer belangrijk dat u ervan op de hoogte bent. Om het makkelijk voor u te maken, benoemen wij hier de 10 belangrijkste voor u. Voor alle voorwaarden, klikt u hier

 1. De overeenkomst tussen u en Huureenauto.nl is definitief nadat u van ons een reserveringsbevestiging heeft gehad
 2. Wij kunnen het aanbod herroepen, dit dient te gebeuren binnen 8 kantooruren nadat u de bevestiging heeft ontvangen. Heeft u al betaald, dan krijgt u dat natuurlijk terug
 3. U kunt uw reservering wijzigen. Dit kan wel invloed hebben op de huurprijs. We zullen de prijs op basis van uw wijziging her-berekenen
 4. Wanneer u wilt annuleren, zijn er de volgende mogelijkheden
  1. Annuleren tot 48 uur voor aanvang van de huurperiode: u kunt kosteloos annuleren. Ook bijvoorbeeld n.a.v. een wijziging waarbij wij u geen passend aanbod kunnen doen
  2. Annuleren binnen 48 uur voor aanvang van de huurperiode: U betaalt € 25,-  administratiekosten
  3. Annuleren nadat de huurperiode is ingegaan: U kunt niet meer annuleren, er vindt geen restitutie plaats. Ook niet indien u de huurperiode verkort, het busje later ophaalt, niet de juiste documenten bij u hebt wanneer u het voertuig ophaalt, etc.

U kunt voor de scenario’s b en c een annuleringsverzekering afsluiten van € 25,-. U heeft in geval van c recht op restitutie van de resterende huurdagen, na her-calculatie van de oorspronkelijke huurprijs.

 1. Wanneer u het voertuig gaat ophalen is het belangrijk dat u zowel uw paspoort of ID-kaart en uw rijbewijs meeneemt. Daarnaast ook uw voucher, een credit card of pinpas op naam van de hoofdbestuurder, en een adresbevestiging van uw thuisadres, bijvoorbeeld middels een bankafschrift.
 2. In uw huurcontract zit de autoklasse van uw keuze, onbeperkte kilometers, en de WA-, casco-, diefstal- en inzittenden verzekering bij inbegrepen. Brandstof, het beperkt eigen risico, schoonmaakkosten, extra opties en een extra bestuurderstoeslag zijn niet inbegrepen.
 3. Huureenauto.nl werkt met pre-paid autoverhuur, wat betekent dat u de huursom voorafgaand aan de huurperiode aan ons voldoet
 4. Het voertuig zoals u ziet op onze website of in uw reserveringsbevestiging vertegenwoordigt een autoklasse. Als deze niet beschikbaar is, dan heeft de verhuurmaatschappij het recht om u een vergelijkbare auto van een ander merk/type te leveren, waarbij het aantal zitplaatsen, het aantal deuren, het laadvolume en het laadvermogen hetzelfde is.
 5. Bent u niet tevreden over de huurauto, dan raden wij u aan dit direct te plaatse te melden. Het is lastig voor ons om een claim over de toestand van de huurauto achteraf af te handelen. Informeert u ons ook, en wij zullen een passende oplossing vinden.
 6. Mocht u vertraging oplopen bij het ophalen, dan raden wij u dringend aan direct contact met ons of het verhuurbedrijf (contact gegevens staan op de voucher) op te nemen. U loopt anders het risico dat het voertuig opnieuw wordt verhuurd.

 

Het team
 

Lucien