Waarom een auto huren bij Huureenauto.nl?

  • 100% kilometervrij
  • Altijd all-risk verzekerd
  • Eigen risico bescherming mogelijk
  • Kosteloos annuleren
  • Hoge klantwaardering
  • Snelle service
Home > Noord Holland > Purmerend

Auto huren in Purmerend

De beste deals voor autoverhuur in Purmerend

 

Wilt u een auto huren in Purmerend? Bij huureenauto.nl bent u aan het juiste adres. Van een luxe auto huren tot een goedkope auto huren, van auto huren voor vakantie tot auto huren voor 1 dag, alles is mogelijk. Wij werken samen met alleen BOVAG erkende autoverhuurbedrijven in Purmerend, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en service!

Waarom huren bij Huureenauto.nl?

Bij Huureenauto.nl is een auto huren kilometervrij! U betaalt dus niks extra’s per gereden kilometer. Daarnaast bent u altijd all-risk verzekerd, en kunt tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dat noemen wij zorgeloze autohuur, ook in Purmerend! Dus wilt u een auto huren in Purmerend? Zoekt u hiernaast met het zoekformulier naar ons actuele aanbod.

Met de huurauto naar Purmerend
 

Shoppen & parkeren

Purmerend is wandelen langs de historische grachten en door de oude binnenstad, en genieten van het ruime winkelaanbod. In centrum geldt betaald parkeren. Ook kunt u gebruik maken van de verschillende parkeerterreinen, zoals op de Koemarkt en de Oranjestraat. Het voordeligst parkeert u op het parkeerterrein aan de Purmersteenweg. Hier betaalt u slechts 2 euro per dag.

Uitstapjes

Purmerend ligt in het Nationaal Landschap Laag Holland. Hier kunt genieten van molens, weidse uitzichten en rust. Een zeer mooi gebied om doorheen te rijden! Ook een uitstapje naar de kaasstad ‘Alkmaar’ of een bezoek aan het strand van Zandvoort zijn binnen rij-afstand van Purmerend.