Waarom een auto huren bij Huureenauto.nl?

  • 100% kilometervrij
  • Altijd all-risk verzekerd
  • Eigen risico bescherming mogelijk
  • Kosteloos annuleren
  • Hoge klantwaardering
  • Snelle service
Home > Noord Holland > Haarlem

Auto huren in Haarlem

De beste deals voor autoverhuur in Haarlem

 

Wilt u een auto huren in Haarlem? Inwoners van Haarlem en omgeving huren natuurlijk bij Huureenauto.nl! Van een kleine goedkope auto huren tot een luxe auto huren, van auto huren voor vakantie tot auto huren voor 1 dag, alles is mogelijk. Het autoverhuurbedrijf is lid van en wordt gecontroleerd door de BOVAG waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en service!

Waarom huren bij Huureenauto.nl?

Bij Huureenauto.nl is een auto huren kilometervrij! U betaalt dus niks extra’s per gereden kilometer. Daarnaast bent u altijd all-risk verzekerd, en kunt tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dat noemen wij zorgeloze autohuur, ook in Haarlem! Dus wilt u een auto huren in Haarlem? Zoekt u hiernaast met het zoekformulier naar ons actuele aanbod.

Wat betekent “(of gelijkwaardig)” in het zoekresultaat?

Stel u wilt een auto huren in Haarlem maar u heeft wellicht gezocht naar een merk en type, bijvoorbeeld Volkswagen Up huren in Haarlem, Volkswagen Polo huren in Haarlem of Volkswagen Golf huren in Haarlem. Of als u op zoek bent naar een busje huren in Haarlem dan heeft u wellicht gezocht op Volkswagen Transporter huren, Volkswagen Crafter huren, Mercedes Vito huren of Mercedes Sprinter huren. Helaas kunnen wij het merk en type nooit garanderen. Op onze website vermelden wij naast de autoklasse ook een voorbeeld van een merk en type van de auto om u een idee te geven wat voor een auto het zou kunnen zijn. Met “(of gelijkwaardig)” geven wij aan dat het ook een ander merk en type zou kunnen zijn. Vindt u in het zoekresultaat dus bijvoorbeeld een Volkswagen Up! dan zou het bijvoorbeeld ook een Fiat Panda, Ford Ka of Seat Mii kunnen worden. Zo is een Volkswagen Polo gelijkwaardig aan bijvoorbeeld een Renault Clio, een Volkswagen Golf aan een Opel Astra of Ford Focus, een Mercedes Vito aan een Renault Trafic of een Ford Transit aan een Renault Master. Wat belangrijker is, is dat u ervan uit kunt gaan dat de specificaties gelijkwaardig aan elkaar zijn. Reserveert u een huurauto met 7 zitplaatsen dan krijgt u uiteraard een huurauto met 7 zitplaatsen, reserveert u een bestelbusje met 3 meter laadlengte dan krijgt u een busje met minimaal 3 meter laadlengte. En mocht de betreffende autoklasse onverhoopt niet beschikbaar zijn dan nemen we altijd eerst even contact met u op om te overleggen.