Waarom een auto huren bij Huureenauto.nl?

  • 100% kilometervrij
  • Altijd all-risk verzekerd
  • Eigen risico bescherming mogelijk
  • Kosteloos annuleren
  • Hoge klantwaardering
  • Snelle service
Home > Noord Holland > Amsterdam

Auto huren in Amsterdam

De beste deals voor autoverhuur in Amsterdam

 

Wilt u een auto huren in Amsterdam? Bij huureenauto.nl bent u aan het juiste adres. Van een luxe auto huren tot een goedkope auto huren, van auto huren voor vakantie tot auto huren voor 1 dag, alles is mogelijk. Wij werken samen met alleen BOVAG erkende autoverhuurbedrijven in Amsterdam, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en service!

Waarom huren bij Huureenauto.nl?

Bij Huureenauto.nl is een auto huren kilometervrij! U betaalt dus niks extra’s per gereden kilometer. Daarnaast bent u altijd all-risk verzekerd, en kunt tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dat noemen wij zorgeloze autohuur, ook in Amsterdam! Dus wilt u een auto huren in Amsterdam? Zoekt u hiernaast met het zoekformulier naar ons actuele aanbod.

Met de huurauto naar Amsterdam

Shoppen en parkeren

Shoppen kan naar hartenlust bij exclusieve winkels of grote warenhuizen. Parkeren in Amsterdam is daarentegen lastiger en ook duur. Het parkeer-info systeem laat u goed weten waar welke garage is, en wat de beschikbaarheid is. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van een P+R locatie, bijvoorbeeld bij de RAI. U parkeert hier voordelig uw auto, en kunt gemakkelijk met het openbaar vervoer de stad in.

Uitstapjes

Vanuit Amsterdam rijdt u zo naar Haarlem, een leuke stad voor een dagje uit. Of nog net even verder rijdt u zo naar Zandvoort en Bloemendaal, lekker uitwaaien, of genieten van de zon. Natuurlijk is Amsterdam ook de thuisbasis van dierentuin Artis, zeker een bezoekje waard!