Waarom een auto huren bij Huureenauto.nl?

  • 100% kilometervrij
  • Altijd all-risk verzekerd
  • Eigen risico bescherming mogelijk
  • Kosteloos annuleren
  • Hoge klantwaardering
  • Snelle service
Home > Limburg > Roermond

Auto huren in Roermond

De beste deals voor autoverhuur in Roermond

 

Wilt u een auto huren in Roermond? Bij huureenauto.nl bent u aan het juiste adres. Van een luxe auto huren tot een goedkope auto huren, van auto huren voor vakantie tot auto huren voor 1 dag, alles is mogelijk. Wij werken samen met alleen BOVAG erkende autoverhuurbedrijven in Roermond, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en service!

Waarom huren bij Huureenauto.nl?

Bij Huureenauto.nl is een auto huren kilometervrij! U betaalt dus niks extra’s per gereden kilometer. Daarnaast bent u altijd all-risk verzekerd, en kunt tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dat noemen wij zorgeloze autohuur, ook in Roermond! Dus wilt u een auto huren in Roermond? Zoekt u hiernaast met het zoekformulier naar ons actuele aanbod.

Met een huurauto naar Roermond


Shoppen & parkeren

Voor winkelen is Roermond een geslaagd dagje uit, met zowel bekende warenhuizen als exclusieve modezaken en sfeervolle speciaalzaken. Brengt u ook zeker een bezoek aan Designer Outlet Roermond. U waant zich hier in paradijs voor iedereen die graag een dagje shopt: met maar liefst 150 winkels en 200 designermerken tegen kortingen die oplopen tot 70%, is er voor ieder wat wils. Het centrum van Roermond bestaat voor een groot gedeelte uit voetgangersgebied. Verder kent het centrum alleen kort parkeren. Voor parkeren kunt u daarom het beste gebruik maken van de parkeergarages aan de rand van het centrum.

Uitstapjes

Vanuit Roermond maakt u met de auto gemakkelijk een uitstapje naar de prachtige stad Maastricht. Een ideaal dagje uit. Ook Vaals ligt op rijafstand van Roermond, bekend om het drielandenpunt. Of wat dacht u van een dagje Aken? Houdt u meer van de natuur, dan rijdt u met uw auto zo naar Nationaal Park Hoge Kempen in België voor een mooie wandeling

Verhuurlocatie in Roermond:

Huureenauto.nl werkt in Roermond samen met Autop Autoverhuur

Adres Autop Autoverhuur:

Keulsebaan 500, Roermond

De verhuurlocatie is te bereiken via de N293 welke een directe aansluiting op de A73 heeft (afrit 20 Roermond Oost). Hierdoor is verhuurlocatie ook gemakkelijk bereikbaar als u van buiten de stad komt en uitermate geschikt voor een ieder die uit Ohé en Laak, Maasbracht, Echt, Sint Joost, Montfort, Sint Odiliënberg of Herkenbosch komt.