Waarom een auto huren bij Huureenauto.nl?

  • 100% kilometervrij
  • Altijd all-risk verzekerd
  • Eigen risico bescherming mogelijk
  • Kosteloos annuleren
  • Hoge klantwaardering
  • Snelle service
Home > Limburg > Maastricht

Auto huren in Maastricht

De beste deals voor autoverhuur in Maastricht

 

Wilt u een auto huren in Maastricht? Bij huureenauto.nl bent u aan het juiste adres. Van een luxe auto huren tot een goedkope auto huren, van auto huren voor vakantie tot auto huren voor 1 dag, alles is mogelijk. Wij werken samen met alleen BOVAG erkende autoverhuurbedrijven in Maastricht, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en service!

Waarom huren bij Huureenauto.nl?

Bij Huureenauto.nl is een auto huren kilometervrij! U betaalt dus niks extra’s per gereden kilometer. Daarnaast bent u altijd all-risk verzekerd, en kunt tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dat noemen wij zorgeloze autohuur, ook in Maastricht! Dus wilt u een auto huren in Maastricht? Zoekt u hiernaast met het zoekformulier naar ons actuele aanbod.

Met een huurauto naar Maastricht

Shoppen & parkeren

Maastricht is een geliefde bestemming voor een geslaagde winkeldag. Exclusieve modewinkels in kleine steegjes, tot grote winkels van de bekende merken in de hoofdstraat. In de binnenstad kunt u op straat maar beperkt parkeren. U kunt uw auto gemakkelijk parkeren in een van de vele parkeergarages, of gebruik maken van de Park en Walk terreinen die Maastricht kent. Deze terreinen zijn op 10 minuten loopafstand van de stad, en zijn zeer voordelig.  

Uitstapjes

Nog meer shoppen? Met uw auto bent u zo in Roermond, waar u een bezoekje kunt brengen aan Designer Outlet Roermond.  Ook ligt Maastricht dicht bij de grens, en rijdt u dus zo naar Aken voor een dagje uit. Houdt u meer van de natuur? Nationaal Park de ‘Hoge Kempen’ in België is met de auto makkelijk bereikbaar.