Waarom een auto huren bij Huureenauto.nl?

  • 100% kilometervrij
  • Altijd all-risk verzekerd
  • Eigen risico bescherming mogelijk
  • Kosteloos annuleren
  • Hoge klantwaardering
  • Snelle service
Home > Limburg > Kerkrade

Auto huren in Kerkrade

De beste deals voor autoverhuur in Kerkrade

 

Wilt u een auto huren in Kerkrade? Bij huureenauto.nl bent u aan het juiste adres. Van een luxe auto huren tot een goedkope auto huren, van auto huren voor vakantie tot auto huren voor 1 dag, alles is mogelijk. Wij werken samen met alleen BOVAG erkende autoverhuurbedrijven in Kerkrade, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en service!

Waarom huren bij Huureenauto.nl?

Bij Huureenauto.nl is een auto huren kilometervrij! U betaalt dus niks extra’s per gereden kilometer. Daarnaast bent u altijd all-risk verzekerd, en kunt tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dat noemen wij zorgeloze autohuur, ook in Kerkrade! Dus wilt u een auto huren in Kerkrade? Zoekt u hiernaast met het zoekformulier naar ons actuele aanbod.

Met een huurauto naar Kerkrade

Shoppen en parkeren

Als u uitgebreid wilt shoppen kunt u vanuit Kerkrade het beste uitwijken naar Maastricht of Heerlen. Kerkrade kent in het centrum betaald parkeren. Tevens zijn er een aantal parkeergarages, zoals de Theaterpassage of Orlandopassage.

Uitstapjes

Kerkrade ligt in Limburg, vlakbij Heerlen. Ook bent u met de auto zo in Maastricht. Bent u in de buurt van Kerkrade, dan is vooral een bezoekje aan Kasteel Erenstein de moeite waard. Het ligt tegelijkertijd in het natuurgebied Anstelvallei. Bent u met kinderen? U treft hier GaiaZoo aan, een thematisch dierenpark. Een mooi dagje uit!