Waarom een auto huren bij Huureenauto.nl?

  • 100% kilometervrij
  • Altijd all-risk verzekerd
  • Eigen risico bescherming mogelijk
  • Kosteloos annuleren
  • Hoge klantwaardering
  • Snelle service
Home > Limburg > Heerlen

Auto huren in Heerlen

De beste deals voor autoverhuur in Heerlen

 

Wilt u een auto huren in Heerlen? Bij huureenauto.nl bent u aan het juiste adres. Van een luxe auto huren tot een goedkope auto huren, van auto huren voor vakantie tot auto huren voor 1 dag, alles is mogelijk. Wij werken samen met alleen BOVAG erkende autoverhuurbedrijven in Heerlen, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en service!

Waarom huren bij Huureenauto.nl?

Bij Huureenauto.nl is een auto huren kilometervrij! U betaalt dus niks extra’s per gereden kilometer. Daarnaast bent u altijd all-risk verzekerd, en kunt tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dat noemen wij zorgeloze autohuur, ook in Heerlen! Dus wilt u een auto huren in Heerlen? Zoekt u hiernaast met het zoekformulier naar ons actuele aanbod.

Met een huurauto naar Heerlen

Shoppen & parkeren

Voor winkelen is Heerlen een geslaagd dagje uit, met zowel bekende warenhuizen als exclusieve modezaken en sfeervolle speciaalzaken. Brengt u ook zeker een bezoek aan Charlies Bazaar. U waant zich hier in de sferen van een Oriëntaalse markt. Het centrum van Heerlen bestaat voor een groot gedeelte uit voetgangersgebied. Verder kent het centrum alleen kort parkeren. Voor parkeren kunt u daarom het beste gebruik maken van de parkeergarages, zoals Corio Center of de Klomp.

Uitstapjes

Vanuit Heerlen maakt u met de auto gemakkelijk een uitstapje naar de prachtige stad Maastricht. Een ideaal dagje uit. Ook Vaals ligt op rijafstand van Heerlen, bekend om het drielandenpunt. Of wat dacht u van een dagje Aken? Houdt u meer van de natuur, dan rijdt u met uw auto zo naar Nationaal Park Hoge Kempen in België voor een mooie wandeling