Waarom een auto huren bij Huureenauto.nl?

  • 100% kilometervrij
  • Altijd all-risk verzekerd
  • Eigen risico bescherming mogelijk
  • Kosteloos annuleren
  • Hoge klantwaardering
  • Snelle service
Home > Groningen > Groningen

Auto huren in Groningen

De beste deals voor autoverhuur in Groningen

 

Wilt u een auto huren in Groningen? Bij huureenauto.nl bent u aan het juiste adres. Van een luxe auto huren tot een goedkope auto huren, van auto huren voor vakantie tot auto huren voor 1 dag, alles is mogelijk. Wij werken samen met alleen BOVAG erkende autoverhuurbedrijven in Groningen, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en service!

Waarom Huureenauto.nl?

Bij Huureenauto.nl is een auto huren kilometervrij! U betaalt dus niks extra’s per gereden kilometer. Daarnaast bent u altijd all-risk verzekerd, en kunt tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dat noemen wij zorgeloze autohuur, ook in Groningen! Dus wilt u een auto huren in Groningen? Zoekt u hiernaast met het zoekformulier naar ons actuele aanbod.

Met een huurauto in en rondom Groningen

Shoppen & parkeren

Groningen kent een roerige geschiedenis, en dat komt terug in de historische pakhuizen, hofjes en gebouwen. Een bezoek aan het centrum kan dus ook niet worden overgeslagen. Zeker niet als u ook van shoppen houdt: Groningen biedt een enorme keuze aan markten en winkels voor een heerlijke dag uit. In de binnenstad van Groningen geldt kort-parkeren. Voor langer parkeren kunt u het beste uitwijken naar één van de parkeergarages.

Uitstapjes

Vanuit Groningen pakt u zo de auto en rijdt naar Eemshaven om de boot te pakken naar het Duitse waddeneiland Borkum. Zeer de moeite waard. Of wat dacht u van een bezoekje aan de zeehonden van Pieterburen?