Waarom een auto huren bij Huureenauto.nl?

  • 100% kilometervrij
  • Altijd all-risk verzekerd
  • Eigen risico bescherming mogelijk
  • Kosteloos annuleren
  • Hoge klantwaardering
  • Snelle service
Home > Gelderland > Tiel

Auto huren in Tiel

De beste deals voor autoverhuur in Tiel

 

Wil je een auto huren in Tiel? Bij huureenauto.nl ben je dan aan het juiste adres. Van een luxe auto huren tot een goedkope auto huren, van auto huren voor vakantie tot auto huren voor 1 dag, alles is mogelijk. Wij verhuren in Tiel alleen jonge auto's van de merken Volkswagen, Audi, Seat en Skoda die nooit ouder dan 2 jaar. Kwaliteit en service verzekerd dus, en mocht er onverhoopt toch sprake zijn van pech of schade dan staat onze 24/7 pechhulpdienst altijd direct voor je klaar!

Waarom huren bij Huureenauto.nl?

Bij Huureenauto.nl is een auto huren kilometervrij! Je betaalt dus niks extra’s per gereden kilometer. Daarnaast ben je altijd all-risk verzekerd, en kan je tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dat noemen wij zorgeloze autohuur, ook in Tiel! Dus wil je een auto huren in Tiel? Vul het zoekformulier in en vind de beste autoverhuur deals in Tiel!

Met een huurauto naar Tiel

Shoppen & parkeren

Tiel is een leuke Hanzestad en telt zo'n 40.000 inwoners. In de stad van Flipje vind je een breed winkelaanbod, dat zich voornamelijk in het voetgangersgebied rondom de Waterstraat, Voorstad en Weerstraat concentreert. waarbij de typische Nijmeegse straten met kleine winkeltjes en leuke restaurantjes zeer aansprekend zijn. Parkeren kan in Parkeergarage Westluidense Poort of op parkeerplaatsen in de straten (betaald parkeren). Vooral in de avonduren zijn deze interessant, gezien het gunstige avondtarief.

Uitstapjes

Tiel is vooral bekend van Appelpop en het Fruitcorso. Andere jaarlijks terugkerende muzikale evenementen zijn Jazzy Tiel in oktober, House of Fame in mei en Woodstock aan de Waal in juni. Liever een andere stad bezoeken? Vanuit Tiel zijn Nijmegen en Den Bosch bijvoorbeeld ook erg goed bereikbaar goed bereikbaar.