Waarom een auto huren bij Huureenauto.nl?

  • 100% kilometervrij
  • Altijd all-risk verzekerd
  • Eigen risico bescherming mogelijk
  • Kosteloos annuleren
  • Hoge klantwaardering
  • Snelle service
Home > Gelderland > Nijmegen

Auto huren in Nijmegen

De beste deals voor autoverhuur in Nijmegen

 

Wilt u een auto huren in Nijmegen? Bij huureenauto.nl bent u aan het juiste adres. Van een luxe auto huren tot een goedkope auto huren, van auto huren voor vakantie tot auto huren voor 1 dag, alles is mogelijk. Wij werken samen met alleen BOVAG erkende autoverhuurbedrijven in Nijmegen, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en service!

Waarom huren bij Huureenauto.nl?

Bij Huureenauto.nl is een auto huren kilometervrij! U betaalt dus niks extra’s per gereden kilometer. Daarnaast bent u altijd all-risk verzekerd, en kunt tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dat noemen wij zorgeloze autohuur, ook in Nijmegen! Dus wilt u een auto huren in Nijmegen? Zoekt u hiernaast met het zoekformulier naar ons actuele aanbod.

Met een huurauto naar Nijmegen

Shoppen & parkeren

Nijmegen is een winkelstad waar u een breed winkelaanbod vindt, waarbij de typische Nijmeegse straten met kleine winkeltjes en leuke restaurantjes zeer aansprekend zijn. Het centrum kent betaald parkeren. Ook zijn er meerdere parkeergarages. Vooral in de avonduren zijn deze interessant, gezien het gunstige avondtarief. Nijmegen heeft een parkeer-info-systeem, wat u vertelt waar u het beste kunt parkeren.

Uitstapjes

Nijmegen is omringd door prachtig en veel natuurschoon. Enerzijds het rivierenlandschap tussen Maas en Waal, en anderzijds het heuvellandschap waar o.a. Berg en Dal in verscholen ligt. Maar met de auto rijdt u ook zo naar het nationale park ‘de Hoge Veluwe’. Genoeg keuze om uw auto te parkeren en van de natuur te genieten? Liever een andere stad bezoek? Vanuit Nijmegen is onder andere Den Bosch goed bereikbaar.