Waarom een auto huren bij Huureenauto.nl?

  • 100% kilometervrij
  • Altijd all-risk verzekerd
  • Eigen risico bescherming mogelijk
  • Kosteloos annuleren
  • Hoge klantwaardering
  • Snelle service
Home > Friesland > Leeuwarden

Auto huren in Leeuwarden

De beste deals voor autoverhuur in Leeuwarden

 

Wilt u een auto huren in Leeuwarden? Inwoners van Leeuwarden en omgeving huren natuurlijk bij Huureenauto.nl! Van een kleine goedkope auto huren tot een luxe auto huren, van auto huren voor vakantie tot auto huren voor 1 dag, alles is mogelijk. Het autoverhuurbedrijf is lid van en wordt gecontroleerd door de BOVAG waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en service!

Waarom huren bij Huureenauto.nl?

Bij Huureenauto.nl is een auto huren kilometervrij! U betaalt dus niks extra’s per gereden kilometer. Daarnaast bent u altijd all-risk verzekerd, en kunt tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dat noemen wij zorgeloze autohuur, ook in Leeuwarden! Dus wilt u een auto huren in Leeuwarden? Zoekt u hiernaast met het zoekformulier naar ons actuele aanbod.

Wat betekent “(of gelijkwaardig)” in het zoekresultaat?

Stel u wilt een auto huren in Leeuwarden maar u heeft wellicht gezocht naar een merk en type, bijvoorbeeld Volkswagen Up huren in Leeuwarden, Volkswagen Polo huren in Leeuwarden of Volkswagen Golf huren in Leeuwarden. Of als u op zoek bent naar een busje huren in Leeuwarden dan heeft u wellicht gezocht op Volkswagen Transporter huren, Volkswagen Crafter huren, Mercedes Vito huren of Mercedes Sprinter huren. Helaas kunnen wij het merk en type nooit garanderen. Op onze website vermelden wij naast de autoklasse ook een voorbeeld van een merk en type van de auto om u een idee te geven wat voor een auto het zou kunnen zijn. Met “(of gelijkwaardig)” geven wij aan dat het ook een ander merk en type zou kunnen zijn. Vindt u in het zoekresultaat dus bijvoorbeeld een Volkswagen Up! dan zou het bijvoorbeeld ook een Fiat Panda, Ford Ka of Seat Mii kunnen worden. Zo is een Volkswagen Polo gelijkwaardig aan bijvoorbeeld een Renault Clio, een Volkswagen Golf aan een Opel Astra of Ford Focus, een Mercedes Vito aan een Renault Trafic of een Ford Transit aan een Renault Master. Wat belangrijker is, is dat u ervan uit kunt gaan dat de specificaties gelijkwaardig aan elkaar zijn. Reserveert u een huurauto met 7 zitplaatsen dan krijgt u uiteraard een huurauto met 7 zitplaatsen, reserveert u een bestelbusje met 3 meter laadlengte dan krijgt u een busje met minimaal 3 meter laadlengte. En mocht de betreffende autoklasse onverhoopt niet beschikbaar zijn dan nemen we altijd eerst even contact met u op om te overleggen.

Verhuurlocatie in Leeuwarden:

Huureenauto.nl is partner van AutoPallas Leeuwarden.

p>Het adres van AutoPallas Leeuwarden is:

Icarusweg 1, Leeuwarden

De verhuurlocatie bevindt zich net buiten het centrum van Leeuwarden op bedrijventerrein Hemrik. De locatie is vanaf de verschillende N-wegen bereikbaar. Het makkelijkste neemt u vanaf de Aldlânsdyk de Planetenlaan en vervolgens de Saturnusweg. De Icarusweg is een zijstraat van de Saturnusweg.