Waarom een auto huren bij Huureenauto.nl?

  • 100% kilometervrij
  • Altijd all-risk verzekerd
  • Eigen risico bescherming mogelijk
  • Kosteloos annuleren
  • Hoge klantwaardering
  • Snelle service
Home > Friesland > Drachten

Auto huren in Drachten

De beste deals voor autoverhuur in Drachten

 

Wilt u een auto huren in Drachten? Bij huureenauto.nl bent u aan het juiste adres. Van een luxe auto huren tot een goedkope auto huren, van auto huren voor vakantie tot auto huren voor 1 dag, alles is mogelijk. Wij werken samen met alleen BOVAG erkende autoverhuurbedrijven in Drachten, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en service!

Waarom huren bij Huureenauto.nl?

Bij Huureenauto.nl is een auto huren kilometervrij! U betaalt dus niks extra’s per gereden kilometer. Daarnaast bent u altijd all-risk verzekerd, en kunt tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dat noemen wij zorgeloze autohuur, ook in Drachten! Dus wilt u een auto huren in Drachten? Zoekt u hiernaast met het zoekformulier naar ons actuele aanbod.

Over Drachten

Shoppen & parkeren

Drachten heeft een gevarieerd aanbod van winkels, met een afwisseling tussen grote winkelketens en kleinere boetiekjes. Parkeren in het centrum van Drachten is betaald, maar kent geen hoge tarieven. Er zijn in Drachten geen parkeergarages.

Uitstapjes

Dagje uit naar een grotere stad? Vanuit Drachten bent u met de auto zo in Groningen of Leeuwarden. Meer op zoek naar natuur? U rijdt zo naar nationaal park ‘de Alde Faenen’. Leuk om met een bootje rond te varen.