Waarom een auto huren bij Huureenauto.nl?

  • 100% kilometervrij
  • Altijd all-risk verzekerd
  • Eigen risico bescherming mogelijk
  • Kosteloos annuleren
  • Hoge klantwaardering
  • Snelle service
Home > Drenthe > Emmen

Auto huren in Emmen

De beste deals voor autoverhuur in Emmen

 

Wilt u een auto huren in Emmen? Bij huureenauto.nl bent u aan het juiste adres. Van een luxe auto huren tot een goedkope auto huren, van auto huren voor vakantie tot auto huren voor 1 dag, alles is mogelijk. Wij werken samen met alleen BOVAG erkende autoverhuurbedrijven in Emmen, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en service!

 

Waarom huren bij Huureenauto.nl?

Bij Huureenauto.nl is een auto huren kilometervrij! U betaalt dus niks extra’s per gereden kilometer. Daarnaast bent u altijd all-risk verzekerd, en kunt tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dat noemen wij zorgeloze autohuur, ook in Emmen! Dus wilt u een auto huren in Emmen? Zoekt u hiernaast met het zoekformulier naar ons actuele aanbod.

 

Met een huurauto naar Emmen

Shoppen & parkeren

Emmen heeft het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland. Regenachtig weer? Dan is dit ideaal vertoeven en u komt vrijwel alle landelijke ketens tegen. Ook in het historische gedeelte van de stad kunt u goed rondslenteren langs de lokale winkels en boetiekjes. Rondom het winkelcentrum van Emmen vindt u verschillende parkeerterreinen en een moderne parkeergarage. Dit staat aangegeven zodra u Emmen binnen rijdt.

Uitstapjes

Emmen ligt midden in het noorden van Nederland. Een dagje Duitsland? Vanuit Emmen gaat u zo de Duitse grens over met de auto. Ook kunt u zo een bezoekje brengen aan de stad Groningen. In Emmen zelf kunt u natuurlijk ook een bezoekje brengen aan dierenpark Emmen.