Waarom een auto huren bij Huureenauto.nl?

  • 100% kilometervrij
  • Altijd all-risk verzekerd
  • Eigen risico bescherming mogelijk
  • Kosteloos annuleren
  • Hoge klantwaardering
  • Snelle service
Home > Drenthe > Assen

Auto huren in Assen

De beste deals voor autoverhuur in Assen

 

Wilt u een auto huren in Assen? Bij huureenauto.nl bent u aan het juiste adres. Van een luxe auto huren tot een goedkope auto huren, van auto huren voor vakantie tot auto huren voor 1 dag, alles is mogelijk. Wij werken samen met alleen BOVAG erkende autoverhuurbedrijven in Assen, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en service!

Waarom huren bij Huureenauto.nl?

Bij Huureenauto.nl is een auto huren kilometervrij! U betaalt dus niks extra’s per gereden kilometer. Daarnaast bent u altijd all-risk verzekerd, en kunt tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dat noemen wij zorgeloze autohuur, ook in Assen! Dus wilt u een auto huren in Assen? Zoekt u hiernaast met het zoekformulier naar ons actuele aanbod.

Met een huurauto naar Assen

Shoppen en parkeren

Waar Assen vroeger slechts uit enkele boerderijen bestond, is Assen inmiddels echt een stad. Een stad met prachtige grote herenhuizen een een bruisend oud centrum, wat ligt tussen de singels. Assen kent verschillende winkelcentra, zoals het winkelcentrum ’t Forum. In het centrum van Assen geldt betaald parkeren. Rondom het centrum is de ruimte bestemd voor vergunninghouders. Het parkeer-info-systeem vertelt u waar beschikbaarheid is.

Uitstapjes

Vanuit Assen rijdt u zo naar Groningen, een ideale stad voor een dagje uit. Ook kunt u met uw auto een uitstapje maken naar het TT circuit Assen.