Waarom een auto huren bij Huureenauto.nl?

  • 100% kilometervrij
  • Altijd all-risk verzekerd
  • Eigen risico bescherming mogelijk
  • Kosteloos annuleren
  • Hoge klantwaardering
  • Snelle service
Home > Noord Brabant > Boxmeer

Auto huren in Boxmeer

De beste deals voor autoverhuur in Boxmeer

 

Wilt u een auto huren in Boxmeer? Bij huureenauto.nl bent u aan het juiste adres. Van een luxe auto huren tot een goedkope auto huren, van auto huren voor vakantie tot auto huren voor 1 dag, alles is mogelijk. Wij werken samen met alleen BOVAG erkende autoverhuurbedrijven in Boxmeer, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en service!

Waarom huren bij Huureenauto.nl?

Bij Huureenauto.nl is een auto huren kilometervrij! U betaalt dus niks extra’s per gereden kilometer. Daarnaast bent u altijd all-risk verzekerd, en kunt tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Dat noemen wij zorgeloze autohuur, ook in Boxmeer! Dus wilt u een auto huren in Boxmeer? Zoekt u hiernaast met het zoekformulier naar ons actuele aanbod.

Met een huurauto naar Boxmeer

Shoppen & parkeren

Boxmeer is een dorp in Noord-Brabant. Het hart van Boxmeer als winkelstad zijn de Steenstraat, de Kloostertuin en de omliggende straatjes: een voetgangersgebied met een gezellige sfeer. Parkeren in Boxmeer is geen probleem. Aan de straat parkeren kost u 1,20 euro per uur. Maar Boxmeer kent ook meerdere blauwe zones, waar u met een blauwe kaart gratis parkeert.

Uitstapjes

Boxmeer is onderdeel van het land van Cuijk, een prachtig gebied om doorheen te rijden. Boxmeer ligt op rijafstand van Nijmegen, maar ook Den Bosch is niet ver rijden. Ideaal voor een dagje een stad bezoeken. Ook ligt Boxmeer vlakbij de grens van Duitsland, en bent u dus zo in Düsseldorf.